Camper Cleaning Friesland

Eersteklas onderhoud voor uw camper of caravan

Pakketten

Bij ons kunt u kiezen uit 12 verschillende reinigingspakketten en diensten of combinaties hiervan om uw camper of caravan te reinigen, op deze manier streven wij ernaar u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw camper of caravan zo in een optimale conditie te behouden voor nog jarenlang plezier. Mocht u overwegen de camper of caravan te verkopen dan is deze altijd goed onderhouden wat de verkoop dan ook zal bevorderen.

 Voor dat wij beginnen zal er altijd eerst een grondige inspectie van uw camper of caravan plaatsvinden hierbij kunt u denken aan de volgende inspectiepunten:

Camper of Caravan reinigen 

 • Conditie dak
 • Conditie dakluiken
 • Inspectie lekkage
 • Doorvoer kabels dak
 • Conditie kitwerk
 • Interieur
 • Vochtmeting in de camper of caravan
 • Lakdikte meting stalen plaatdelen
 • Algehele staat buiten of binnenzijde
 • Melding geconstateerde gebreken
 • Inspectie rapport
 • Pakket 1
 • Pakket 2
 • Pakket 3
 • Pakket 4
 • Pakket 5
 • Pakket 6
 • Pakket 7
 • Pakket 8
 • Pakket 9
 • Pakket 10
 • Pakket 11
 • Pakket 12

EXTERIEUR REINIGEN
Grondige rondom reiniging inclusief het dak. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen om zo groen en duurzaam ondernemen mogelijk te maken. De kans op krassen of beschadigingen is tijdens wassen altijd aanwezig daarom reinigen wij met speciale borstels en emmers met afscheidingssystemen waarin het vuil direct gescheiden wordt van het water zodat krassen achterwege blijven.  (exclusief doek luifel)

 

 

EXTERIEUR REINIGEN, POLIJSTEN, VERZEGELBEHANDELING & LAKDIKMETING CABINE
De exterieurreiniging bestaat uit grondige rondom reiniging inclusief het dak hierna zal uw camper of caravan eerst gedroogd worden en wederom aan een inspectie worden onderworpen om uit te sluiten dat alles goed is gereinigd. Hierna zal in verschillende stappen verzegeld worden. (exclusief doek luifel)

COMPLETE VERZEGELBEHANDELING & LAKDIKMETING CABINE
De interieurreiniging bestaat uit grondig stofzuigen waarna de camper of caravan aan de binnenzijde grondig gereinigd wordt met een stoombehandeling. Kunststof delen zullen worden behandeld met onze speciale kunststof conditioner.

De exterieurreiniging bestaat uit grondige rondom reiniging inclusief het dak hierna zal uw camper of caravan eerst gedroogd worden en wederom aan een inspectie worden onderworpen om uit te sluiten dat alles goed is gereinigd. Hierna zal in verschillende stappen verzegeld worden. (exclusief doek luifel)

INTERIEUR REINIGEN
De interieurreiniging bestaat uit grondig stofzuigen waarna de camper of caravan aan de binnenzijde grondig gereinigd wordt met een stoombehandeling. Kunststof delen zullen worden behandeld met onze speciale kunststof conditioner.

INTERIEUR LEDER BEHANDELING
Vlekken en vuil voorkomen is beter dan genezen. Door in eerste instantie te zorgen voor een goed onderhoud van het leder, komt u al een heel eind. Wij reinigen uw lederen interieur en verzorgen deze voor langdurige bescherming en souplesse.

VELGEN & BANDEN WAX BEHANDELING
Lichtmetalenvelgen goed reinigen en verzegelen. Hierdoor gaan uw velgen langer mee en zal remstof minder snel hechten aan de lichtmetalenvelgen. De banden wax behandeling houd in dat uw banden in de zomerperiode minder snel uitdrogen waardoor droogte scheurtjes verkomen kunnen worden.

KOPLAMPEN POLIJSTEN INCLUSIEF COATING
Doffe of verweerde koplampen. Ze ontstaan onder andere door zure regen, pekel en zonlicht. Als koplampen dof raken is uw lichtopbrengst en hierdoor het zicht op de weg een stuk minder waardoor andere weggebruikers u minder snel zullen opmerken. Ook is het een afkeurpunt voor de Apk-keuring.

INTERIEUR STOOM BEHANDELING
Heeft u een tweedehands camper gekocht, en wilt u starten met een schoon en bacterievrij interieur? Laat hem dan behandelen bij ons voor een totaal behandeling van de binnenzijde. Interieurreiniging van de camper bestaat o.a. uit een dieptereiniging d.m.v. stoom. De stoomreinigers welke hiervoor gebruikt worden garanderen een hoogstaande en kwalitatieve interieurreiniging.

OZON BEHANDELING CAMPER
Heeft u last van hardnekkige luchtjes in uw camper of caravan die er niet uit willen? Dan is een ozonbehandeling de perfecte oplossing. Het dood bacteriën, en verwijderd nare geurtjes. Let wel, uiteraard dient er eerst grondig gereinigd te worden om de bron te verwijderen.

ZONNEPANELEN REINIGEN & IMPREGNEREN
Zonnepanelen kunt u niet zomaar met een willekeurig product of zeep behandelen. Veel schoonmaakmiddelen laten vlekken achter, waardoor de panelen dof kunnen worden en uw rendement zal hierdoor verlagen. Onze zonnepaneelreiniger is uitvoerig getest in laboratoria om ervoor te zorgen dat deze formule volledig onschadelijk is voor uw zonnepanelen. Met onze verzegeling coating is uw paneel beschermd tegen vuil, vetten en bacteriën en zal vuil of andere verontreiniging zich niet meer aan het oppervlak hechten.

Tip
We raden u aan om zonnepaneel (en) op uw camper of caravan minimaal 1x per jaar een grondige schoonmaakbeurt en verzegeling coating te geven.

LUIFEL REINIGIGEN & IMPREGNEREN
Zonder onderhoud en reiniging zal de luifel hard en poreus worden.
Dit geeft een grotere kans op lekkage, scheuren en het vervagen van de kleur.

Uw luifel word bij ons d.m.v. speciale stoomtechniek op maat gereinigd zonder toegevoegde Chemicaliën die de stof aantasten.

Na het stoom reinigen van de luifel word nadat deze 100% schoon en droog is met een speciale luifel-coating verzegeld zodat verontreinigingen minder snel in de stof trekken.

De luifel behoud zijn kleur beter en blijft langer schoon.

INTERIEUR REINIGEN & IMPREGNEREN
Ook kunnen wij het interieur van uw camper of caravan van een verzegeling voorzien.
Bij de reiniging wordt gebruik gemaakt van een Stoom dieptereiniging wat vaak het beste resultaat op levert.

(Exclusief reiniging en verzegeling matrassen en bedden)

Wanneer wij uw camper niet kunnen behandelen:

 •  Bij buscampers van de merken Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroen Jumper met de bouwjaren van 2000 tot 2015 is vaak de grondlak van het dak nog van degelijke kwaliteit, alleen kan het voorkomen dat de eind lak duidelijk hechtingsproblemen heeft met de grondlak. In dit geval zal het dak niet worden meegenomen in de behandeling
 • Als de camper ernstige gebreken of beschadigingen vertoond
 • Als de carrosserie is aangetast door roest.
 •           Als blijkt uit inspectie dat de camper in slechte staat verkeerd

Uw camper laten verzegelen?

Wij kunnen u helpen! Een camper verzegelen is echter wel maatwerk. De ene camper is nu eenmaal de andere niet. Voor een passende oplossing is het, het beste dat u contact met ons opneemt via het contactformulier of ons belt via het nummer 06-52606401.

Diensten

algemene voorwaarden
Verkoop

Mocht u overwegen uw camper of caravan te verkopen dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze in perfecte staat wordt gebracht voor de verkoop. U kunt kiezen uit verschillende pakketten.

Striping

Is de striping die u nu heeft beschadigd of verkleurd is deze niet meer zoals u verwacht? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw camper of caravan een complete makeover krijgt door maatwerk te leveren.

Beschermfolie

Een goede manier om het lakwerk in uitmuntte conditie te houden is om bepaalde delen te voorzien van een transparante beschermfolie u kunt hierbij denken aan dorpels, gedeelte van de motorkap en andere delen die kras of steenslag gevoelig zijn ook dit kunnen wij voor uw camper of caravan verzorgen. De folie is doorzichtig waarbij deze bijna niet opvalt.

Chat openen