Over ons

met glans

Andre & Helena
Over ons

Onze reis begon in 2020 , toen we op vakantie waren met de caravan en complimenten kregen hoe mooi deze er nog uitzag. Toen we terug kwamen wilden we hier graag wat mee doen , maar niets kon ons toen voorbereiden op de grote vreugde en voldoening die Camper cleaning Friesland ons heeft gebracht.

Bij Camper Cleaning Friesland gebruiken we coatings met unieke technologieën en samenstellingen. Deze coating zijn gebaseerd op ceramische of glas technologie met de unieke eigenschap een verbinding aan te gaan met de te behandelen oppervlakten waardoor een sterke en duurzame coating laag achterblijft voor een paar maanden tot zelfs jaren.

Camper Cleaning Friesland is dan ook een bedrijf met mensen die gaan voor perfectie van uw camper of caravan. Het zit hem altijd in het kleinste detail van uw camper of caravan. U zult het ervaren in onze werkplaats. Alles draait bij ons om persoonlijke benadering die u dan ook terug zal zien aan het eindresultaat.

Waarom wij dit doen

Teamwork
Doordat wij met z’n tweeën werken zijn de lijnen altijd kort met u en werken enkel en alleen wij aan uw camper of caravan.

Service
Niet praten maar doen. Bij ons korte lijnen en afspraak is afspraak.

Concurrerende prijzen 
U ontvangt van ons producten en services van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

Cleaning Specialist
Samen met u maken we een plan hoe u uw camper of caravan gereinigd wil hebben en wordt er rekening gehouden met al uw behoeften.

 

 

Chat openen